Αρωματισμός

 

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν διενεργηθεί, η όσφρηση είναι η αίσθηση που επιδρά άμεσα στο μεταιχμιακό σύστημα του εγκεφάλου, το οποίο σχετίζεται με την παραγωγή συναισθημάτων, τις διαδικασίες της μάθησης και τις εγγραφές της μνήμης.  Υπάρχει, λοιπόν, νευρολογική βάση που συνδέει τη σημασία που έχουν οι οσμές με  τα συναισθήματα και κατ’ επέκταση με την ανθρώπινη ψυχολογία.

Κατά συνέπεια, ο αρωματισμός ενός χώρου μπορεί να επηρεάσει θετικά τη διάθεση και την ψυχολογία των παριστάμενων, αλλά και να καθορίσει την εμπειρία τους από το χώρο. Επίσης, βελτιώνει την ποιότητα του αέρα, μειώνει τις δυσάρεστες οσμές και δημιουργεί μια καλύτερη εικόνα του χώρου.

Η εταιρεία μας διαθέτει πλούσια ποικιλία αρωματικών, τα οποία θα αναδείξουν τον επαγγελματικό σας χώρο και θα τον κάνουν να ξεχωρίζει.

Είναι ιδανικά για τοποθέτηση σε εμπορικά καταστήματα, ξενοδοχεία, γυμναστήρια, επιχειρήσεις, café, εστιατόρια, αποδυτήρια, χώρους WC, κ.α..

 

Υγιεινή

Η τοποθέτηση συσκευών αυτόματης απολύμανσης είναι απαραίτητη, διότι απομακρύνει τους μικροοργανισμούς, αδρανοποιεί τις δυσάρεστες οσμές, αποτρέπει την δημιουργία αλάτων, αρωματίζει ευχάριστα το χώρο και τέλος εξασφαλίζει την απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή της τουαλέτας.

Η απολύμανση και η καθαριότητα στο χώρο της τουαλέτας βελτιώνουν την εικόνα που σχηματίζει ο καταναλωτής για ένα κατάστημα. Ο πελάτης μπορεί να αισθάνεται άνεση και ασφάλεια, όταν βρίσκεται στο χώρο της τουαλέτας, χάρη στην ολοκληρωμένη σειρά υγιεινής και αρωματισμού που σας προσφέρει η εταιρεία μας.

Ακόμη και στους κλάδους που η απολύμανση δεν επιβάλλεται από κάποιο νομικό πλαίσιο, ένας ασφαλής και καθαρός χώρος προσθέτει αξία.